Ännu en lång dag på BTH

Postat i Okategoriserat kl. 22:53 av | Kommentarer (0) |

Jag kom nyss hem från en väldigt lång dag och tänker direkt efter detta inlägg göra ett par mackor och sedan lägga mig i sängen. Sappmötet blev väldigt långt idag och vi har mycket att göra inför nästa event, som är en sittning vid Lucia. Dock skulle den yngsta tjejen respektive killen av oss sappar vara toastmasters, och eftersom jag är den yngsta tjejen ska jag alltså vara det under sittningen! Det kommer nog bli riktigt roligt och jag ser verkligen fram emot det! Det kommer vara en hel del folk där men det kommer nog gå bra ändå, vi är ju ändå två stycken som är toastmasters så vi löser det. ^^

Sen måste vi fixa en massa PR och annat inför sittningen så att informationen kommer ut till alla andra på skolan, vilket vi sappar inte är dem bästa på att fixa i tid men det ska allt gå! Det hoppas jag i alla fall med tanke på hur länge vi pratade om den punkten idag på mötet...

Jaja, nu ska jag ta kväller och äta nutellamackor. ^^

Ha det fint!

Fina Karlskrona!


Annons:

Kommentarer

Skriv en kommentar ♥