Måndag morgon

Postat i Okategoriserat kl. 08:17 av | Kommentarer (0) |

Godmorgon på er!

Jag har nu varit vaken i runt 1,5 timme men ännu inte lämnat lägenheten. Jag hade bestämt träff med min studiecirkel runt nio på skolan men eftersom vi ska vara kvar där och plugga matte tills fem på eftermiddagen måste jag laga en till matlåda... Sånt tar tid så det blir att åka in till Karlskrona när jag är klar, helt enkelt. Vi har börjat på analysmatten nu och vår föreläsare är inget att hänga i julgranen precis, så vi är en grupp på 7 stycken som istället bestämt oss för att starta en studiecirkel där vi sitter och räknar igenom alla uppgifter. Dock spelas alla föreläsningarna in så om vi vill ta en kik på dem är det bara att kolla på videorna. Problemet med föreläsaren är att hans handstil gör allt han skriver omöjligt att tyda, plus att han mumlar när han pratar. Så man varken hör vad han säger eller ser vad han skriver, vilket gör att man inte fattar vad som händer. Men kursen måste klaras av så det bästa vi kan göra är att sitta och plugga tillsammans och se till att alla förstår. 

Så det är vad jag ska göra ända fram tills fem, då sappmötet börjar. Dessa möten har vi varje måndag och efter dem är det tradition att man går och handlar mat tillsammans med de sappar som då behöver handla. Ja, så ser min måndag ut och mycket mer än så kommer jag inte hinna göra. Jag kommer oftast hem efter 20.00 varje dag, om inte senare, och då är man ganska slutkörd. Så det blir att man lagar något att äta, fixar matlåda till morgondagen och sedan går och lägger sig. Jag känner att det är dags för en hemmadag snart så man bara får vara hemma och dega i sängen hela dagen. Det hade varit underbart! Men sedan är det ju himla roligt att vara på kåren på helgerna... Det är liksom där man träffar dem som inte går i ens klass, which is nice. 

Nej men nu ska jag försöka fixa mig lite och sluta sitta här och dega.

Ha det fint!

Från senaste phesten jag gick på (förra helgen) då det var dags för Kinky Night! Fasen vad roligt det var!


Annons:

Kommentarer

Skriv en kommentar ♥