Uppdatering av livet

Postat i Okategoriserat kl. 16:07 av | Kommentarer (0) |

Strax innan jag flyttade ned hit till Blekinge gjorde jag, som ni vet, ett bloggbyte till for.me. Jag ville helt enkelt testa något nytt nu när jag ändå skulle påbörja ett nytt kapitel i livet. Dock måste jag erkänna att jag gillade favs.se mer, så jag återvänder till min gamla blogg och gör ett rejält försök till att starta upp den igen.

Blekinge då... Jag har med handen på hjärtat haft den bästa tiden av mitt liv här nere och jag älskar Karlskrona och alla nya människor som jag har träffat. Jag mådde faktiskt inte alls bra innan jag flyttade, riktigt varför vet jag inte men jag antar att jag behövde en förändring i livet. En ny början på ett nytt ställe med nya människor. Och vilken början! Jag mår så himla bra just nu och ångrar inte för en sekund att jag tog det stora steget och flyttade ned till Blekinge, där jag inte kände en enda människa. Nu har jag lärt känna så otroligt många nya, härliga personer och varje dag händer det något nytt.

Ett av dem bästa valen var nog att jag blev aktiv i kåren och började sappa. Nu undrar ni säkert vad sappningen är för något och jag tänkte jag skulle dra den historien i ett separat inlägg, då det finns mycket att säga om sappningen. Men vi har i alla fall dem så kallade sexmästeristerna, vilka är dem personer som planerar nollningen och en massa event under årets gång. Vi sappar aspirerar kort och gott till att bli med i sexistenz (som dem kallar sig). Eller så gör man det bara för att ha kul och träffa nya vänner, vilket man verkligen gör!

Sedan har jag även börjat jobba en del på kårhuset, vilket kan låta tråkigt med det är det verkligen inte! För det första så får man gratis mat när man jobbar och så träffar man en massa glatt folk. Roligast är ju självklart att stå i baren och jag har även nyligen gått en utbildning i ansvarsfull alkoholservering (AAS). Om jag klarat provet vi skrev igår har jag även fått B-certifikat i alkoholservering och kan därför söka jobb på andra pubar och barer och lagligt servera alkohol. Så där öppnades en ny lucka för jobb också! Dock hinner jag knappast med ett extrajobb just nu då jag knappt är hemma som det är redan nu. Jag har inte haft en heldag hemma i lägenheten på minst två månader. Men det är värt det, för satan vad kul man har det!

Nu ver ni i alla fall lite vad jag har haft för mig under dessa tysta månader och jag ska nu försöka ta tag i bloggen igen. För jag har saknat att skriva av mig här, men tiden har liksom inte funnits. Detta ska ändras.

Ha det fint!

En vanlig dag på kåren: någon beställde 65 st carlsberg...

Annons:

Kommentarer

Skriv en kommentar ♥