Woosh

Postat i Okategoriserat kl. 16:54 av | Kommentarer (0) |

Den här veckan gick verkligen sjukt fort och nu är det redan lördag igen. Men hur underbart är det inte med helg?! Det är liksom nu man har tid att umgås med allihopa och senare i kväll blir det att dra in till kåren och träffa folket. Jag träffade ju dem visserligen igår också men det är alltid roligt att ses igen. Jag måste säga att det här med sappningen är det roligaste jag någonsin gjort. Jag har lärt känna så otroligt många sköna människor och vi har så himla kul tillsammans. Innan sappningen startade var det kårkvällarna som var de ultimata festtillfällerna, men nu är våra egna hemmafester bra mycket roligare och mysigare. På kåren blir alla mer utspridda och det är inte lika lätt att snacka med allihopa och umgås på samma sätt som på en hemmafest. Det är ju ganska självklart, i och för sig, men jag var aldrig ett fan av hemmafester innan jag flyttade hit så för mig är detta en helomvändning. Eller ja, allt det är med att festa är inget jag brukade göra förut, men nu är det ju fester flera gånger i veckan. 

Den ultimata festen kommer dock bli nästa helg då vi drar till Kalmar för att vara med på SPIIK-bandy. Japp, vi ska spela bandy och festa, ganska nice. Jag har hört en massa historier om tidigare SPIIK-event så vi får helt enkelt se vad som händer. Kul ska det bli i alla fall!

Nu ska jag strax slänga ihop något att äta och sedan börja tagga inför kvällen. 

Ha det fint!


Haha juste, jag råkade kliva på fel buss igår när jag skulle in till skolan. Istället för att gå på bussen till Karlskrona gick jag på den som går till Karlshamn. Och det bästa var att första stoppet var just i Karlshamn. En halvtimme bort. Så jag fick sedan ta bussen tillbaka från Karlshamn och vidare mot Karlskrona, bara det att mitt busskort inte gällde på den sträckan. Men som tur var så var chaffisen väldigt förstående och lät mig åka med ändå. Så efter mitt spontana äventyr kom jag en timme sent till föreläsningen, lagom till rasten. Så kan det gå haha. 


Annons:

Kommentarer

Skriv en kommentar ♥