Decisions.

Postat i Tankar kl. 01:18 av | Kommentarer (0) |

Om det är ett val här i livet som jag vet att jag verkligen gjorde rätt så måste det vara det faktum att jag tog mitt pick och pack och flyttade ned hit till Blekinge. Jag var så trött på mitt gamla liv uppe i Strömsholm och hela sommaren gick jag och räknade ned dagarna tills jag skulle packa bilen och släpet med allt jag skulle behöva för att starta mitt nya liv i min lilla lägenhet på 22 kvadrat i Ronneby. Visst visste jag att hela livet skulle ändras men jag hade ingen aning om hur lycklig jag skulle bli. För det är jag. Lycklig. Jag har lärt känna så många fina vänner som jag vet att jag kommer ha kvar väldigt, väldigt länge, om inte livet ut, till och med. Redan från första veckan kände jag mig välkommen på skolan och alla var så sjukt trevliga och tillmötesgående från dag ett. Jag har aldrig känt mig så välkommen som jag gjorde under nollningsveckan och det är sjukt hur pass fort man lärde känna en massa folk som man nu träffar varje dag och umgås med. Nollningen var verkligen det perfekta sättet att träffa nya vänner och anpassa sig till studentlivet, så jag rekommenderar er alla nya studenter att vara med på nollningen (om högskolan/universitetet har det, vill säga) för man lär känna så otroligt mycket folk och har riktigt roligt. 

Dock är det sappningen som betytt mest för mig under detta första halvår. Jag har sagt det flera gånger förr men så är det; jag har aldrig haft så här roligt i hela mitt liv. Det är även via sappningen som jag involverat mig mer och mer i kåren och lära känna äldre studenter. Det är på grund av sappningen som jag även hittat kärleken. Under gymnasietiden tänkte jag väldigt sällan på att hitta någon, utan jag tänkte mest på studierna och sa till mig själv att jag inte har tid till något förhållande, det får allt vänta. Jag trodde heller inte att jag skulle hitta någon så pass fort här nere som jag gjorde, endast ett par månader tog det innan det skedde. Men det är ju så dem flesta brukar säga: "Det kommer när du minst anar det..." och hur trött man än är på att höra det som singel så är det faktiskt sant. 

För att sammanfatta detta kan jag säga att jag aldrig har känt mig så här levande och lycklig i hela mitt liv. Allt jag behövde var att komma bort från hemmet där jag befunnit mig de senaste 19 åren i mitt liv och börja om på nytt. Det var ett stort steg att ta men jag är glad att jag gjorde det. Det här kommer garanterat att bli de bästa fem åren i mitt liv. 

Så gott som alla sappar samlade i måndags efter vårt sista sappmöte någonsin. 


Annons:

Kommentarer

Skriv en kommentar ♥