I'm going home!

Postat i Okategoriserat kl. 00:59 av | Kommentarer (0) |

Jarrå, i morgon går tåget hemåt för mig så jag kan spendera julen hemma i lilla Herrsan. Hittills har julstämningen varit lite sådär, då jag mest har pluggat hela tiden eller gjort allt annat än att komma i julstämning. Men jag hoppas jag hittar den när jag nu åker hem och kan koppla av för en gångs skull. Eller ja, jag måste ju plugga inför tre tentor och två inlämningar över jul, men ändå! En festpaus blir det i alla fall och det ska faktiskt bli riktigt skönt, även om jag verkligen gillar de festerna vi har här nere. Sen kommer jag sakna allihopa också men jag ska försöka åka tillbaka så fort som möjligt efter nyår så jag hinner plugga med studiecirkeln och umgås med mina kära vänner. 

Sedan vi sist hördes av har det hänt, ja, inte allt för mycket. En hjulsittning hade vi i alla fall i lördags + pubtömning! Sittningen blev riktigt lyckad och jag hade det skitroligt som toastmaster. Vi hade dock blivit tillsagda att jobba även på kårkvällen (pubtömningen) men i sista stund fick vi sappar den underbara nyheten att vi inte alls behövde jobba! Och där drog festen igång och inom ca en halvtimme var jag ganska dragen, hehe. Väl nere på kåren kommer jag inte ihåg så mycket av natten men det jag kommer ihåg var väldigt roligt! Det var ju ändå sista festen med sapparna (officiellt i alla fall) så alla körde järnet och hade det riktigt roligt. Ett bra avslut på sappningen blev det i alla fall. ^^

Nu ska jag dra mig mot sängen och tagga inför morgondagens tågresa på 6 timmar... Woosh.

Ha det fint!


Åkte kundvagn till en fest i måndags, hehe. #StudentLivetPåEnPinne


Annons:

Kommentarer

Skriv en kommentar ♥