SPIIK-innebandy, otur och mer otur.

Postat i Okategoriserat kl. 23:29 av | Kommentarer (0) |

Hej på er igen!

Jag har återigen haft fullt upp med en massa saker som har med skolan och sappningen att göra. Men efter helgen är sappningen slut, tyvärr... Jag har haft så jäkla roligt under denna tid och träffat dem mest underbara personerna som jag hoppas att jag kommer känna livet ut. Men även om sappningen tar slut så kommer vi fortsätta umgås och hålla fester, för vi har så otroligt roligt tillsammans. 

Snodde en skylt som bara stod lutad mot ett staket. Dock försvann den under kvällens gång... Damn.

Vi hade ovve-invigning förr-förra onsdagen och blev täckta i en massa äckliga saker. Man får ju självklart inte köra ovven i maskinen, så det var bara att ta fram diskborsten, såpa och börja skrubba varandra! Och jag kan säga er att det luktade precis så illa som det ser ut att göra... MEN, nu har vi våra ovvar!

På tal om roliga saker så var det ju SPIIK-innebandy förra helgen (alltså för en vecka sedan) och det var så jävla nice! Hela fredagen är som en dimma, från det att jag klev av bussen i Kalmar tills att jag vaknade runt halv sju på morgonen har jag flera minnesluckor. Bara det ger er en överblick av min helg haha. I alla fall så kommer jag ihåg att jag var med på 2/3 bandymatcher och jag lyckades faktiskt göra ett mål! Sedan stannade vi upp och hade en och annan drickpaus i mitten av planen då och då, för det är ju ändå inte på allvar, som tur är. Efter det är allt väldigt luddigt, som sagt. Jag har dock flera vackra bilder på mobilen som jag inte alls kommer ihåg att jag tagit men jag verkade ha det roligt i alla fall. ^^

Fina ovven med några märken påsydda, nu är den dock lite mer nedkladdad av diverse turspennor... #SPIIK

När jag sedan vaknade där vid sjusnåret hörde jag några andra sappar sitta och prata utanför sovsalen, så jag drog trött på mig ovven igen och stapplade dit för att se vad dem hade för sig. Det slutade med att vi drog på oss jackorna och bestämde oss för att dra en sväng till Donken. Vi hittade en kundvagn utanför lokalen där vi befann oss, som vi turades om att bli körda i ända till Donken. Väl där tänkte vi att vi skulle köra en drive-in med kundvagnen, för vi var ju ändå ett fordon (right?) men arbetarna sa att vi inte fick åka där... Så det var bara att ta med kundvagnen in, parkera den, och beställa maten där inne som vanligt. Sedan bar det av på lite äventyr med kundvagnen innan vi körde tillbaka och sov igen. Det som inte var lika roligt var att man varje morgon vaknade till denna vackra melodin:


Jag kan säga att jag är riktigt trött på den här låten just nu haha. Dem spelade den seriöst 24/7 under hela helgen och alla blev väldigt irriterade när dem körde igång den varje morgon på hög volym i hela sovsalen. I alla fall så var lördagen inte lika rolig som fredagen för min del. För det första så var jag dunderförkyld och kunde knappt andas för jag var så täppt i näsan och jag hade kvällen innan fått dônk i örat (en alkoholhaltig dunderdryck), så det var helt igentäppt och locket i örat har nästan försvunnit nu. Över en vecka senare. Sedan hängde vi mest bara i sovsalen hela dagen tills sittningen skulle börja vid 18.00. Eller ja, jag somnade på en random madrass och sov där i ett par timmar hehe. Sittningen var för övrigt ganska tråkig... Maten var en besvikelse och alkoholen var sinnes dyr! Man blir bortskämd av kårens priser här i Karlskrona så att de normala priserna som är på andra barer får en att springa fort åt andra hållet. 

Nya favoritshoten: bajs på gräsmattan! Midori + baileys = perfektion.

En bra sak hände i alla fall på natten mellan lördagen och söndagen: vi stal en julgran! Det är nämligen tradition att vi från Karlskrona snor en julgran som vi ska ha på vår hjulsittning som hålls i helgen, så det gjorde vi och vi fick till och med julgransbelysningen på "köpet"! Så den står nu hemma hos en sapp och väntar på att bli pyntad och fin på lördag. ^^

Vad mer har hänt... Jo juste, jag var på akuten natten mellan torsdag och fredag. Inget allvarligt dock, bara det att min axel hoppade ur led igen... En liten olycka som skedde när jag druckit x cl alkohol och tänkte att det skulle vara en mycket bra idé att klättra ut ur en hiss som stannat. Hint: det var ingen bra idé. Så jag fick ta ambulansen till sjukhuset och dra den till rätta. Det gick hyfsat snabbt och jag var bara där i ett par timmar och efter dubbel dos morfin och någon annan muskelavslappnande drog gick jag tillbaka till festen. Jag fick nämligen inte sova på någon timme till då jag på grund av alkoholen skulle kunna sluta andas i sömnen... Så ja, jag satt på festen och mest stirrade ut i tomma intet för att jag var så borta av drogerna. Men sen fick jag äntligen gå och sova! För stunden mår axeln helt okej, lite öm är den allt men det har ju inte gått så många dagar sedan den blev skadad.

Oj vad långt det redan blivit... Jag tror jag skippar att berätta om denna helgen, då den bestod av kårkväll som vanligt men även lite annat smått och gott. Jaja, nu till olyckan som hände i kväll: jag skulle diska lite tänkte jag och lyckades självklart skära mig på den vassaste kniven jag äger. Det blev ett djupt och fint köttsår som blödde ganska mycket i typ 10 minuter. Men jag fixade sedan ett hemmagjort tryckförband så nu känns det okej. Jag måste nog vara den mest oturliga personen som finns... Först tänkte jag att "fan, nu måste jag åka in och sy min jäkla tumme..." men efter att ha kämpat mot blodströmmen genom konstant tryck mot såret och kallvatten så klarade jag mig utan det. För jag orkar verkligen inte åka in till sjukhuset igen. Nu måste jag börja ta det väldigt försiktigt med allt så jag överlever hyfsat helskinnad till jul i alla fall haha. 

Nu ska jag avsluta detta dunderinlägg och dra mig mot sängen, som jag skulle ha gjort för minst en timme sedan egentligen. 

Ha det fint!

Lite studiecirkel som vi hade idag, mer snapchat och mindre verkstad blev det dock hehe.

Som sagt... otur. Här blödde det ändå inte lika mycket som innan.


Annons:

Kommentarer

Skriv en kommentar ♥